foto-links

raamdom-gr

Pastorale zorg

In het pastoraat van de Dominicusgemeente willen we zichtbaar maken dat we er zijn voor elkaar. Want ‘gemeente zijn’ houdt niet op wanneer de zondagse dienst voorbij is. Ook door de week is de Dominicus bereikbaar voor vragen, voor gesprek en ontmoeting, voor scholing, of voor bijzondere vieringen rond relaties, ziekte en overlijden.

ikzalerzijn

Naast vele actieve Dominicusgangers, zijn voor deze taken ook twee pastores in dienst. De pastores worden ondersteund door de Werkgroep Pastoraat. De Werkgroep Pastoraat organiseert onder andere activiteiten om onderling contact en geloofsverdieping te bevorderen. De Dominicusgemeente heeft 2 (halftijdse) pastores in dienst: Juut Meijer en … (nog onbekend, er is een vacature). Zij zijn aanspreekbaar en beschikbaar voor alle Dominicusgangers, voor grote en kleine zorgen, geestelijke begeleiding of rituelen rond de grote momenten in een mensenleven. Beide pastores maken deel uit van het Liturgisch Team en zijn dus ook voorganger in de diensten.

AFSPRAAK
Met de pastores kunt u altijd telefonisch of rond de dienst op zondagmorgen een afspraak maken voor een gesprek. De pastores zijn bij toerbeurt bereikbaar op tel.nr. 020 622 61 71. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor pastoraatszaken. Als er een antwoordapparaat aanstaat, belt Juut u zo snel mogelijk terug.