foto-links

raamdom-gr

Krant

DE DOMINICUSKRANT

Op deze pagina vindt u een voorproef van de Dominicuskrant: vanaf oktober 2018 van elke nieuwe krant de inhoudsopgave en het voorwoord.

 

Klik op de omslag of volg de link!

 

—————————————————————–
122018Dominicuskrant375

De Dominicuskrant 375 van december 2018 heeft als thema Hoop. De krant geeft informatie over het boek van Niek Schuman dat als leidraad fungeert voor de diensten tijdens Advent en Kerst. Er is een uitgebreid interview met Janneke Stegeman en u leest over een nieuwe uitgave met preken van Jan Nieuwenhuis. Verder veel nieuws over- en gesprekken met deelnemers van diverse werkgroepen. Nummer 375 geldt tevens voor januari en is dan ook extra dik.
De krant is vanaf 9 december verkrijgbaar, achterin de kerk, 42 pagina’s dik voor slechts € 2,50

 

De inhoudsopgave en het voorwoord ziet u door op de omslag te klikken, of volg deze link

 

—————————————————————–
Dominicuskrant 374

De Dominicuskrant 374 van november 2018 bevat een bijdrage van Henk Hillenaar over een avond in Paradiso met Edouard Louis, de opvolging van Emile, informatie over verschillende werkgroepen, oproepen tot deelname aan activiteiten en de vaste rubrieken. Er is speciale aandacht voor Allerzielen.

 

 

De inhoudsopgave en het voorwoord ziet u door op de omslag te klikken, of volg deze link
—————————————————————–

Dominicuskrant 373

De Dominicuskrant 373 van oktober 2018 besteedt o.a. aandacht aan de ‘Twaalfjarigendienst’, het afscheid van Emile, duurzaamheid vanuit diverse invalshoeken en een diepgaande briefwisseling tussen Jos van Remundt en een aantal Dominicusgangers. Ook de vaste rubrieken zijn natuurlijk niet vergeten.

 

De inhoudsopgave en het voorwoord ziet u door op de omslag te klikken, of volg deze link