foto-links

raamdom-gr

Vacatures

Vacatures voor vrijwilligers

In de Dominicus kun je als vrijwilliger je hart ophalen. Meer dan 250 mensen zijn op de een of andere manier actief. Er is genoeg te doen en je bent hartelijk welkom!

De een werkt graag een langere perioden mee in een groep, bijv. schoonmaak, klussen, of koffieschenken, de ander houdt van een eenmalige inzet en helpt mee tijdens het Open Huis, het kerstfeest dat we al sinds 1969 vieren. Weer een ander zet zich in voor een van de diaconale activiteiten die vanuit de Dominicus ontplooid worden. Het kan allemaal.

Op de website is te zien welke activiteiten er zijn.

Momenteel zijn er de volgende vacatures: 

——————————————————————- 

Lid Beheercommissie

Architectuur van Cuypers is de enige die verdient te worden bekeken.- aldus Berlage over Cuypers.

Ons bouwkundig en technisch lid Kees Voordouw zal na een periode van zeven jaar de Beheercommissie verlaten, omdat hij als architect de nadere uitwerking van de al eerder aangekondigde plannen voor aanpassingen aan de kerkzaal (toiletten, ingang, keuken en garderobe) zal gaan begeleiden. Wel zal hij waar nodig de Beheercommissie met raad en advies blijven bijstaan.
Volgens monumentenzorg laat Kees onze kerk in goede staat van onderhoud achter; wij zijn hem daar zeer dankbaar voor en willen die goede staat van onderhoud graag ook zo houden.

Wij zijn dus op zoek naar een opvolger, die zich in de Beheercommissie gaat bezighouden met alle bouwkundige en technische zaken van kerk en pastorie, variërend van klein onderhoud tot meerjarige onderhoudsplanning en hierbij geholpen door architect en klusgroep.

Bouwkundig inzicht, enige handigheid maar vooral liefde voor ons mooie bouwwerk zijn de belangrijkste voorwaarden.

Belangstelling? Meer weten? Neem dan gerust contact op met Rieke Hart, de voorzitter van de Beheercommissie, via riekehart@gmail.com.

Weet u in uw omgeving iemand op wiens lijf dit geschreven is ? – tip haar of hem of laat het ons weten !

——————————————————————-

Redactielid Dominicuskrant

De redactie van de Dominicuskrant is op zoek naar een nieuw lid! Als  redactie van de Dominicuskrant komen we eens per maand bij elkaar ter voorbereiding van een nieuwe krant. Dan komen de aspecten zoals (de planning van) het maandelijks interview, opzetten van bijzondere series, en meer zaken aan de orde die actueel zijn of in de toekomst actueel kunnen worden. De tijdsbesteding per maand wisselt, en varieert van twee tot vijf dagdelen. Er is een goede ondersteuning van elkaar.

Interesse? Neem contact op met Jacqueline Raeven via jacqueline@raeven.nl.
We zullen je met open armen ontvangen!

——————————————————————- 

De Kinderwerkgroep

Voor de kinderwerkgroep van de Dominicus (4-12) zijn we op zoek naar 2 vrijwilligers! Lijkt het je leuk eens per 4 à 6 weken de kinderen te begeleiden tijdens de kindernevendienst? kan je knutselen? verhalen vertellen? muziek maken? theater spelen? Alle talenten zijn welkom!

Meer weten? Je kunt contact opnemen met Jantien Brouwer via jantien.brouwer@gmail.com.

 ——————————————————————- 

De Crèche

Niet lang geleden zijn we weer begonnen – na meer dan een jaar onderbreking – met de crèche tijdens de dienst voor onze allerjongste gemeenteleden (0-4 jaar). Voorlopig doen wij dit eens in de twee weken.
De crèche maakt het mogelijk dat ouders met jonge kinderen deel kunnen nemen aan de vieringen.en we hopen op termijn de crèche weer uit te bouwen naar een wekelijkse crèche. Daarvoor hebben we mensen nodig! Wij zijn dus op zoek naar gemeenteleden/(groot)ouders/jongeren vanaf 16 jaar die af en toe een zondagochtend willen oppassen.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar Rieke Hart via riekehart@gmail.com

 ——————————————————————-