foto-links

raamdom-gr

Kerstkaarten verkoop 2018

Dominicus Amsterdam KerstDe kerstkaartenverkoop zal dit jaar anders gaan dan u wellicht gewend bent.

Op 9, 16 en 23 december, na de dienst, worden toegangskaarten uitgegeven voor de twee Kerstdiensten van 24 december:

Vroege dienst om 19.00 u, Overweging: Eva Martens
Tijdens deze dienst, voor jong én oud, is er opvang voor de kinderen tot ca 6 jaar. De iets oudere kinderen zijn welkom in de dienst. Kinderen zullen ook bijdragen aan de dienst.

Late dienst om 22.30, Overweging: Germain Creyghton.
Tijdens deze dienst zal klinken: “Belofte van toekomst”, een woorddienst voor kerstavond, een samenspel van zang, muziek en gesproken teksten, geschreven door Frank Ploum en Arjan van Baest.

Wij zullen de verkoop van de toegangskaarten voor deze diensten dit jaar bij wijze van proef rechtstreeks, dus zonder bestelformulieren, doen.

Op bovengenoemde data vindt u op het hoofdaltaar vier tafeltjes waaraan de kaarten met gepast geld gekocht kunnen worden. De kaarten kosten € 5,00 (kinderen € 2,50).

Indien u niet in de gelegenheid bent op deze zondagen zelf kaarten te kopen vraag dan een van uw mede-Dominicusgangers dat voor u te doen.

 Mocht dat ècht, ècht, ècht niet lukken dan is een zeer beperkt aantal kaarten per post te bestellen. Stuur dan vóór 9 december een briefje met uw bestelling en een geadresseerde en gefrankeerde retour-envelop naar:

Secretariaat Dominicusgemeente, Spuistraat 12, 1012 TS Amsterdam

en maak het verschuldigde bedrag (€ 5,00 per kaart ) over op NL45 ABNA 0435 6572 08, onder vermelding van het aantal kaarten voor de Kerstdienst van welk uur (zorgt u ervoor dat de naam van besteller en rekeninghouder overeenkomt?). Na ontvangst van uw bestelling en het bedrag worden u dan de toegangsbewijzen toegezonden.

———————-

* Tijdens de dienst van 19.00 – voor jong en oud, is er opvang voor de kinderen tot ca 6 jaar. De iets oudere kinderen zijn welkom in de dienst. Eva Martens houdt de overweging en kinderen zullen ook bijdragen aan de dienst.

Tijdens de dienst 22.30 zal klinken: “Belofte van toekomst”, een woorddienst  voor kerstavond, een samenspel van zang, muziek en gesproken teksten, geschreven door Frank Ploum en Arjan van Baest. Overweging: Germain Creyghton