foto-links

raamdom-gr

Kerkennacht: feest voor alle vrijwilligers

Wij nodigen jullie uit voor een gezellig samenzijn voorafgaand aan de kerkennacht op zaterdag 24 juni om 17.30 uur. Er is dan een maaltijd voor IEDEREEN, om jullie te bedanken voor het prachtige werk dat door vrijwilligers en medewerkers jaar in jaar uit wordt gedaan.

Wij nodigen iedereen uit die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen. Het belooft een mooi begin van de kerkennacht te worden want vanaf 19.30 uur begint dan het programma van de Dominicus.

Wij vragen wel om je even op te geven bij Stan van Walstijn, de coördinator van de Kerkennacht. Zijn email adres is

vanwalstijn.advies@hetnet.nl

 

nota bene:

Het gaat om ALLE vrijwilligers: diegenen die taallessen geven, meditatie geven, bloembollen verkopen of bloemen neerzetten op zondag, geluidstechnici, boekentafel, gastheren/vrouwen, koffie, schoonmaak en toilet, werkgroep kind, Het open huis, LT, WP, diaconaat, lezersgroep, de BC, redactie Dominicuskrant, jubileumcie, KKN-cie, webredactie, koor, koorbestuur, solidariteitsfonds, wereldwinkel, cie collecten voor derden, kascommissie, externe betrekkingen, blikopener, wereldwinkel, Amnesty groep, klachtenbegeleider, verkiezingscie, en wie ik zelfs na deze lange lijst toch nog niet ken of zonder het te weten vergeet.

namens de beleidsraad,

en tot ziens op zaterdag 24 juni vanaf 17.30 uur!

Stan van Walstijn