foto-links

raamdom-gr

Vacature Werkgroep Pastoraat

In onze werkgroep is vanaf januari 2020 een vacature vanwege het vertrek van Olga Wagenaar. Daarom doen we een oproep aan u/jou om kennis te maken met deze werkgroep.

Een toelichting: In de werkgroep pastoraat komen zowel inhoudelijke onderwerpen met betrekking tot pastoraat (gemeenteopbouw, individueel, groepspastoraat) als praktische zaken van kerk-zijn aan de orde.

Wij zijn een klankbord voor de pastores en denken mee met de thema’s die zij op de agenda zetten. Een andere belangrijke activiteit is de opzet van het groepenprogramma. We hebben maandelijkse vergaderingen en af en toe is er overleg tussendoor in kleinere groepen.

Naast meedenken is er meedoen!

Wil je je tijd en kwaliteiten beschikbaar stellen voor de gemeente waarmee je je verbonden voelt, dan gaan we graag met je in gesprek. Nieuwkomers worden ook van harte uitgenodigd om te reageren. Een onbevangen kijk op alles wat er gaande is, kan onze blik verruimen.

 Je krijgt er veel voor terug:

– je kunt inbrengen wat jij belangrijk vindt voor onze gemeente

– je maakt deel uit van een enthousiaste groep mensen

– je legt nieuwe contacten

– je komt erachter wat er in de werkgroepen gebeurt

– je bent betekenisvol voor onze gemeente

Voor meer informatie graag bellen of mailen met Frans Toben – franstoben@gmail.com of Charlotte van Oostvogel – charlo@xs4all.nl